

Bristol One City Transport Board

Date/time		Tuesday 8 October 2024	Venue	City Hall – Bordeaux (Writing Room)	
Co-Chairs		Melanie Watson, Transport Focus Cllr Ed Plowden			
Agenda					
9:00- 9:30	Opt	ional networking session			All
9:30 – 9:45 15 mins	Welcome from co-chairs Introduction from Cllr Ed Plowden Welcome to Dan Okey – Head of Regional & Welsh Development, GWR (replacing Rich Middleton)				MW
9:45 – 9:55am 10 mins	Update on actions from previous Transport Board and Task and Finish Groups				JP
9:55 – 10:10 15 mins	 Board Member Introductions Updates and progress since last meeting Key Offers and Asks 				All
10:10 – 10:20 10 mins	City	 Office Update Head of City Office update / Int City Gathering 8th November 2 Transport Board Volunteers Volunteer facilitators One City Plan refresh – capturing 	Karen Blong		
10:20 – 11.15 55mins	Re-cap of Climate View – meeting Bristol's climate challenge (10 mins) Workshop for how board members can augment, amplify, and take action on climate change (45mins) How can we make connections with others in the room not just via the council? What are the barriers to organisations taking action?			Danny Shelton / All	
11:15 – 11:35 (20mins)	The Active Way - Presentation on B&NEs council's GP Prescribing Pilot			Tim Rawlings	
11:35 – 11:55 (20mins)	Freight Consolidation - Presentation from Sandy Moller (WSP) on progress with Bristol's Freight consolidation project, input received from T&F group and ways in which organisations can get involved.			JP	

11:55 – 12:00	AOB	Chairs